Kom in Actie

Je kan heel veel doen op internet. Goede, en slechte dingen. Maar hoe herken je of iets goed of slecht is? Dat is soms best moeilijk. Zo moeilijk dat zelfs je vader, moeder, opa of oma het niet weet. Ze hebben iemand nodig om ze te beschermen.

Daarom is HackShield op zoek naar Cyber Agents die alles weten over internet, hacken en online veiligheid. En ook jij kan Cyber Agent worden. Want jij weet toch veel meer van internet dan volwassenen?

Wat is HackShield?

HackShield is een spannende game waarin je alles leert over cyberveiligheid. Je lost puzzels op, beantwoordt vragen en verzamelt Shields. Dit is de Basistraining van HackShield. Als je deze hebt voltooid mag je jezelf Cyber Agent noemen.

HackShield Cyber Agents

Wil je nog meer punten en Shields verdienen en toffe extra’s voor de game vrijspelen? Dat kan met de Quests. Dit zijn extra opdrachten en uitdagingen waarmee je nog meer leert over cyberveiligheid. Aan jezelf en je omgeving. De Quests zijn binnenkort te spelen en kun je samen met je vader, moeder, opa of oma doen.

Als Cyber Agent heb je een belangrijke taak. Je beschermt namelijk niet alleen jezelf, maar ook je vrienden, familie en andere bekenden tegen online gevaar. HackShield zorgt regelmatig voor nieuwe Quests, waardoor je je omgeving steeds slimmer kunt maken.

Rookie

Speel de Basis Training uit: Episode 1, 2 en 3.

Spreekbeurt

Geef een spreekbeurt in je klas over Cyber Security.

Word Cyber Agent van je gemeente

Alle Cyber Agents maken kans om Cyber Agent van hun gemeente te worden. Als Cyber Agent van je gemeente bescherm je niet alleen je familie en vrienden tegen online gevaar, maar je hele gemeente. Je kan bijvoorbeeld worden uitgenodigd voor events, of uitgenodigd worden op het gemeentehuis. Hoe cool is dat!

Als je een HackShield ID aanmaakt kun je aangeven of je kans wil maken om Cyber Agent van je gemeente te worden. Als je wordt geselecteerd neemt HackShield contact met je op.

Op dit moment zijn nog niet alle gemeentes op zoek naar Cyber Agents. Als een nieuwe gemeente Cyber Agents zoekt laten we het hier weten. Hou de website daarom goed in de gaten!

Aan de slag

Lijkt het je wat om Cyber Agent te worden? Maak dan een HackShield ID aan en begin meteen met de Basistraining!