ESET competitie 2021

Hack Alert! De Darkhacker is in rap tempo computers aan het overnemen.. yikes! We kunnen je hulp goed gebruiken, Cyber Agent! Meld jezelf snel aan en help ons mee om de Darkhacker te verslaan. Speel de game, voltooi de quests en zet jezelf bovenaan de highscore lijst. Wie weet sluit jij de competitie wel af met een flink prijzenpakket op zak, nice! 

Elke maand maak je kans op een leuke HackShield goodie - en jullie strijden allemaal mee voor die felbegeerde hoofdprijs: een Nintendo Switch!

Meespelen in de ESET competitie kan tot en met het eind van 2021! Onderaan deze pagina staat welke toffe prijzen je kan winnen. Meld jezelf snel aan met de button hieronder of log in met je account! 

Meld je aan

En help ons mee de DarkHacker te verslaan!

Doe mee

Wie is ESET?

ESET begon meer dan 30 jaar geleden als pionier op het gebied van antivirusbescherming voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-securitybedrijf uit de Europese Unie met variërende oplossingen van Ouderlijk Toezicht tot beveiliging voor je smart-tv en goede antivirus. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Het doel van ESET is om iedereen te laten genieten van de mogelijkheden die technologie biedt. ESET Nederland is opgericht in 2005 en heeft als specifieke missie om Nederland veiliger te maken, niet alleen door middel van antivirussoftware, maar vooral ook door het creëren van bewustzijn en door middel van educatie over cyberveiligheid. 

Waarom organiseren wij deze competitie?

Onze missie is om Nederland veiliger te maken en daarmee beginnen we graag bij de jeugd. Door samen te werken HackShield hopen wij meer mensen te bereiken om hen te leren over alle ins en outs omtrent cybercriminaliteit, maar vooral ook cyberveiligheid. Zo werken wij samen aan onze missie. Samen met deze nieuwe groep cyber agents willen wij bewustzijn en kennis rondom cyberveiligheid vergroten.

Voor wie is deze competitie?

Deze competitie is bedoeld voor alle (nieuwe) Cyber Agents die mee willen helpen om iedereen veilig te laten internetten. Samen met ESET willen we zo veel mogelijk Cyber Agents verzamelen, want hoe meer Cyber Agents - hoe veiliger het internet! Nodig je vrienden / klasgenoten en sportmaatjes gerust uit, want alleen samen kunnen we de Dark Hacker verslaan!

Welke prijzen kan je winnen?

Tijdens de grote eindhuldiging (online of op het kantoor van ESET) zullen de beste Cyber Agents worden gehuldigd. Waar maken zij kans op?

  1. Nintendo Switch ter waarde van €329!
  2. Cadeaubon bol.com á 50 euro, met HackShield T-shirt en een toffe Cyber Agent pet.
  3. Cadeaubon bol.com á 25 euro, met HackShield T-shirt en een toffe Cyber Agent pet.

De rest van de top 10 winnen een Cyber Agent pin en een HackShield stickerpakket!


Daarnaast krijgen de 10 beste spelers van de ESET competitie een uniek ESET x HackShield diploma, speciaal voor de slimste en fanatiekste Cyber Agents. 

Competitievoorwaarden

- De actieperiode loopt van 1 maart tot aan december 2021

- Je ouder(s)/verzorger(s) moeten toestemming geven om de prijs in ontvangst te nemen en mee te spelen aan deze competitie. Daarom is het voor deelname aan deze competitie belangrijk een e-mail van je ouder/verzorger geverifieerd te hebben in je account. Wanneer je geen e-mail hebt ingevuld kunnen we geen contact met je ouder/verzorger opnemen en gaat de prijs naar de eerstvolgende op de Erelijst.

- Deze prijzen worden aangeboden door ESET en zij zullen maandelijks HackShield goodies uitdelen aan de Cyber Agent die het hoogst op de maandelijkse scorelijst staat.

- De Nintendo Switch (t.w.v. €329) zal eenmalig worden weggegeven aan het eind van de competitie, tijdens een huldigingsevenement, dat na 31-12-2021 zal plaatsvinden.

- De prijs is niet overdraagbaar en kan niet ingewisseld worden voor geld of andere spullen.

- De competitie wordt afgesloten met een online ESET event waarbij je een HackShield certificaat kan winnen

- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

- De algemene voorwaarden van HackShield zijn van toepassing op deze competitie.

Winnaars vorige maand

Nieuwe winnaars bekend op 01/06/2021
#1
Roosy
#2
TenBerg
#3
aniekh
# Spelersnaam Titel Gemeente deze maand
1 LSX Cyber Inspecteur Veiligheid Rhenen  werkt samen met Cyber Agents 6940
2 ELhawk 🏅 Cyber Inspecteur Maker Hollands Kroon  werkt samen met Cyber Agents 2967
3 BenjaminMeinen Cyber Inspecteur Veiligheid Renkum  werkt samen met Cyber Agents 2770
4 ValentijnD 🏅 Cyber Inspecteur Maker Velsen  werkt samen met Cyber Agents 2087
5 Attila de Hun 🏅 Cyber Inspecteur Maker Utrecht  werkt samen met Cyber Agents 1497
6 Roosy Cyber Inspecteur Maker Cuijk  werkt samen met Cyber Agents 1440
7 go girl me Cyber Inspecteur Maker Cuijk  werkt samen met Cyber Agents 1187
8 Mai Cyber Inspecteur Maker Wijk bij Duurstede  werkt samen met Cyber Agents 770
9 LiR Cyber Agent Veiligheid Utrechtse Heuvelrug  werkt samen met Cyber Agents 547
10 SuperWillemM Cyber Agent Veiligheid Veenendaal  werkt samen met Cyber Agents 527
- Log in om je score te zien - -
Laat meer zien