CopyKoppie_Quest

Hey Cyber Agent, 

Leuk dat je mee gaat doen met de CopyKoppie_Quest

In deze Quest ontdek je hoe Copy Koppie jij bent. Wanneer mag je een tekst of foto gebruiken en wat zijn auteursrechten? En dat is nog niet alles… De Cyber Agents tussen de 8 en de 12 jaar die het meest Copy Koppie zijn maken kans op een meet & greet met influencers Senna en Kalvijn. Hoe tof is dat? 

Hier lees je alles over de CopyKoppie_Quest, de winactie en HackShield. Heb je nog vragen? Mail dan naar help@joinhackshield.nl. 

Zet hem op Cyber Agent, en misschien zien we jou straks bij de meet & greet! 

De CopyKoppie_Quest is gemaakt in samenwerking met de Federatie Auteursrechtbelangen en mogelijk gemaakt door het ministerie van OCW.

Doe mee!

Meedoen is heel makkelijk:

  1. Speel uiterlijk 13 september de CopyKoppie_Quest. Dat kan hier of in de app (te downloaden via Google Play en de App Store).
  2. Als je de Quest hebt uitgespeeld ontvang je een Shield. Dit Shield geeft jou toegang tot de eindopdracht.
  3. 14 september krijg je de eindopdracht per mail. Zorg daarom dat je een geverifieerd e-mailadres in je profiel hebt. Dit is erg belangrijk, anders kunnen we je niet bereiken en maak je geen kans op de meet & greet.
  4. Heb je de eindopdracht gedaan? Duimen maar! In de week van 21 september hoor je of jij een van de Cyber Agents bent die naar de meet & greet mag.
  5. Speel ondertussen de andere Levels en Quests en scoor zoveel mogelijk punten!
     

Goed nieuws! De CopyKoppie Winactie is verlengd! Heb jij de Quest op zondag 11 oktober of maandag 12 oktober gespeeld? Hou je HackShield Inbox dan goed in de gaten!

Voorwaarden

- De actieperiode loopt tot en met 13 september. De verlenging van de winactie loopt van 11 tot en met 12 oktober. 

- Om kans te maken op de meet & greet moet je het CopyKoppie Shield hebben gehaald. Dit Shield verdien je door de CopyKoppie_Quest helemaal uit te spelen. 

- Cyber Agents die het CopyKoppie Shield gehaald hebben krijgen in week 38 of week 42 een eindopdracht. De winnaars van deze opdracht winnen de meet & greet. 

- Je ouder/verzorger moet toestemming geven om deel te nemen aan de competitie en de meet & greet. Daarom is het belangrijk een geverifieerd e-mailadres van je ouder/verzorger aan je account toe te voegen. 

- Wanneer je geen e-mailadres hebt ingevuld kunnen we geen contact met je ouder/verzorger opnemen en maak je geen kans op de meet & greet.

- De prijs is niet overdraagbaar en kan niet worden ingewisseld voor geld of andere spullen.

- De winnaars worden in week 39 en week 42 benaderd door HackShield.

- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

- De algemene voorwaarden van HackShield zijn van toepassing op deze winactie.

Over HackShield

Cybercriminaliteit. Je hebt het er vast wel eens over gezien op het nieuws of gelezen in de krant. Steeds meer mensen worden het slachtoffer van online boeven. Ze hebben daarom iemand nodig die ze kan beschermen. Iemand zoals jij! 

Heb jij het in je om jezelf en anderen te beschermen en wil je alles leren over hackers en veilig internetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! HackShield maakt van kinderen Cyber Agents die zichzelf en hun omgeving kunnen beschermen tegen online gevaar.

Via een spannende game en toffe Quests leer je wat jij kan doen om te zorgen dat niet alleen jijzelf, maar ook je vader, moeder, opa of oma online veilig zijn. We rekenen op je!