Zomervakantie 2021

Weet je nog niet wat je kan doen in de vakantie? Of ga je op vakantie en moet je lang in de auto zitten? Dan heeft HackShield goed nieuws! Vanaf 20 juli wordt er elke twee weken een cyberpuzzel gelanceerd. Als je deze puzzels hebt opgelost krijg je een klein stukje van een code. Na het spelen van de drie puzzels heb je een volledige code die je vanaf 17 augustus kan invullen. Dat levert een exclusief Shield op. 

Ook kun je meedoen aan de Level Maker Competitie. Van 20 juli tot en met 17 augustus maak je kans op een exclusief Level Maker Shield! 

Op deze pagina vind je alle informatie over de zomerpuzzels en natuurlijk de puzzels zelf. We wensen je een fijne, cyberveilige zomer! 

De code

Bij elke puzzel die je oplost krijg je twee letters. Zorg dat je deze goed bewaart! Als je alle drie de puzzels hebt opgelost heb je dus zes letters. Deze zes letters vormen de code waarmee je het speciale Zomervakantie Shield kunt scoren. 

Vanaf 17 augustus kun je de code invullen via een nieuwe optie in de game. We laten je dan natuurlijk zien hoe dit moet!  

Puzzel 1

Klaar voor de start… AF! 

De eerste puzzel is een echte HackShield kruiswoordpuzzel. Vul de juiste woorden in en ontcijfer het eerste deel van de code! 

Je kan de puzzel hier downloaden, opslaan en printen. 

Heel veel succes en plezier! 

Puzzel 2

Vanaf 3 augustus vind je hier de tweede puzzel. 

Puzzel 3

De derde en laatste puzzel is te spelen vanaf 17 augustus. 

Level Maker Competitie

Wil jij naast het Zomervakantie Shield kans maken op nog een Shield? Doe dan mee aan de Level Maker Competitie! 

Meedoen is eenvoudig: 
1. Ga in de Level Maker aan de slag met je eigen levels. 
2. Stuur je level(s) in via dit formulier. Je mag zoveel levels insturen als je wilt! 
3. Duimen maar! 

Op 17 augustus maken we het winnende level bekend. Is jouw level de winnaar? Dan win je een exclusief Shield. Of eigenlijk twee… Een in de game, en een die je thuisgestuurd krijgt! 

Heel veel succes en plezier met het maken van je eigen level(s)!